Design personalizat

Design personalizat
Magazinul virtual va avea un design unic și personalizat, meniuri, module și slide-uri animate, va conține elemente unice și personalizate in funcție de cerințele și domeniul de activitate al clientului.

Platforma administrabilă open source

open source
În funcție de specificațiile website-ului: tipul de produse comercializate, numărul acestora, filtrele de sortare și modulele necesare vom integra design-ul în una din platformele administrabile: Magento, OpenCart osCommerce sau PrestaShop.

Multiple module standard și personalizate

module standard și personalizate
Pe lângă modulele standard: motor de căutare, convertor valutar, coș de cumpărături, cont client, modul newsletter, plată on line cu card bancar, opțiuni de sortare și secțiunea de oferte speciale și produse recent adăugate magazinul poate conține module suplimentare dezvoltate în funcție de necesitățile clientului.

Conținut optimizat pentru motoarele de căutare

Conținut optimizat SEO
Magazinul virtual va avea un cod sursă fără erori și url-uri, meta tag-uri și un conținut text optimizat pentru motoarele de căutare.

Panou de administrare securizat și ușor de folosit

Panou de administrare securizat
Modificarea conținutului magazinului on-line se face în timp real printr-un panou de administrare securizat, ușor de folosit și disponibil în limba romana.
Panoul de administrare permite vizualizarea și administrarea bazei de date a produselor, clienților și a comenzilor cu ușurință.