Analiză website și întocmire raport detaliat

Analiză website și întocmire raport detaliat
Primul pas al promovării constă în analiza: conținutului website-ului, nivelului de optimizare, poziției acestuia în motoarele de căutare in funcție de cuvinte cheie,
a link-urilor către website si nu in ultimul rând a concurenței.

Monitorizare trafic și activitate vizitatori

Monitorizare trafic și activitate vizitatori
Pachetul de promovare web include crearea a conturi de Goolge Webmaster Tools și Google Analytics și integrarea script-urilor de monitorizare în paginile site-ului.
Aceste produse permit analiza traficului și a activității website-ului in motorul de căutare Google.

Despre Google Analytics

Google Analytics
Google Analytics este un produs destinat analizei site-urilor web, care ofera proprietarilor de site-uri statistici cu privire la traficul inregistrat pe site, detalii despre modurile in care vizitatorii acceseaza paginile web, precum si o serie de informatii despre tiparele de interactiune a vizitatorilor cu site-ul.

Despre Google Webmaster Tools

Google Webmaster Tools
Google Webmaster Tools este un serviciu adresat administratorilor de site-uri, care ajuta la optimizarea modului in care paginile web detinute sunt indexate de catre motorul de cautare Google.

Înscriere în directoare și portaluri web

Înscriere în directoare și portaluri web
Pentru a imbunatăți traficul website-ului și pozitia acestuia în motoarele de căutare website-ul va fi inscris în 300 directoare web, portaluri de afaceri, forum-uri și site-uri de anunturi romanesti relevante domeniului de activitate și a cuvintelor cheie dominante.

Creare profile personalizate în rețele de socializare

profile personalizate în rețele de socializare
Ultimul pas al promovării presupune crearea de profile personalizate în rețelele de socializare: Facebook, Google Plus, LinkedIn, Twitter și YouTube și prezentarea a unei oferte speciale sau a cinci produse sau servicii prin intermediul acestora.

Consultanță campanie Google AdWords ( opțional )

Google AdWords
AdWords este programul de publicitate online oferit de Google, care vă permite să atrageți noi clienți și să vă dezvoltați afacerea prin publicarea de anunțuri sub forma de text sau de bannere pe site-urile afiliate Google.