Design personalizat, integrat în platforma Joomla

Design personalizat
Website-ul de prezentare presupune integrarea unui template complet personalizat, cu un design avansat care include meniuri și slide-uri animate în platforma administrabilă Joomla 3.

Content Management System-ul Jomla 3

Joomla
Joomla este un sistem de management al conținutului care permite construirea de website-uri sau aplicații on-line complexe.
Multe aspecte precum ușurința în utilizare si extensibilitatea, au facut Joomla cea mai populară platformă pentru construirea site-urilor web.

Structură intuitivă, optimizată pentru device-uri mobile

Structură intuitivă
Website-ul de prezentare are o structură responsive, ceea ce inseamna că va putea fi vizualizat optim de pe orice telefon mobil sau tabletă.

Conținut optimizat pentru motoarele de căutare

Conținut optimizat SEO
Platforma administrabilă Joomla este complet optimizată pentru motoarele de căutare și include opțiuni pentru personalizarea url-urilor si a meta tag-urilor pentru fiecare articol.

Multiple module suplimentare personalizate

Module personalizate
Pe lângă modulele standard de căutare, sortare articole, autentificare clienți, restricționare acces în funcție de tipul de cont, articole noi si cel de newsletter, putem dezvolta și implementa orice meniu suplimentar în funcție de specificațiile clientului..

Panou de administrare securizat și ușor de folosit

Panou de administrare securizat
Modificarea conținutului website-ului se face on-line în timp real printr-un panou de administrare securizat, ușor de folosit și disponibil în limba romana.